Spanyol Nagydíj

A spanyol nagydíjat még a Grand Prix-versenyzés korszakában 1913-ban rendezték meg először Guadarrama környékén. 48 minutes agoA német Mick Schumacher F1-es pályafutása során először került a legjobb tízbe a kvalifikáción s a 10.


Pin On Forma 1 2016

3 hours agoSpanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is.

. Max Verstappen és Sergio Pérez Forrás. A Spanyol Nagydíjra szinte minden csapat jelentős fejlesztésekkel készült így az első szabadedzésen valamelyest. Három csapatos nyílt sisakos küzdelmet hozott a pole-pozícióért a Forma-1-es.

Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 30 Celsius-fokos levegő- és 45 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Spanyol Nagydíj második. Ez az Spanyol Nagydíj 2021 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Barcelona és Catalunya helyszínen rendezik meg Spanyolországban.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. 2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj.

Max Verstappen néhány tizedmásdoperces lemaradásban volt a Ferrarihoz. A 66 körös Spanyol Nagydíj. 5 hours agoA Spanyol Nagydíj harmadik edzése élőben.

2022 R06 Spanyol Nagydíj - Barcelona 1. Boldog mégsem biztos a vasárnapi győzelemben Charles Leclerc a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérőjén aratott fölényes. A padlóról állt fel Leclerc a spanyol időmérőn 2022 Forma-1 Spanyol Nagydíj időmérő edzés.

1968-tól 1975-ig Spanyolország nagydíját a Circuito Permanente del Jaramán. Spanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is. A spanyol nagydíj volt a 2021-es Formula1 világbajnokság negyedik futama amelyet 2021.

Versenyzők és csapatok helyezései. 3 hours agoA Spanyol Nagydíj szombati napja - galéria. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj.

Az 1970-es egy tüzes balesetről is. 1 day agoA Spanyol Nagydíj első szabadedzése élőben. A szabadedzések összesített eredménye.

4 hours agoSpanyol Nagydíj. Jól ismert helyszínen folytatódik a 2022-es Forma-1-es szezon. A Spanyol Nagydíj helyszínét Barcelonát minden pilóta úgy ismeri mint a tenyerét az előszezoni teszteknek is.

A Ferrari és a Red Bull között ezúttal sincs nagy különbség de akár a Mercedes is beleszólhat a Spanyol Nagydíj. Leclerc bevallotta megint megverhetik. Az időmérő előtt már csak egy órája.

1 hour agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti. Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki. Noha mindhárom szabadedzést Charles Leclerc vitte szorosnak ígérkezik az időmérő 1545.

6 hours agoMindkét szabadedzés Charles Leclerc elsőségével ért véget a Spanyol Nagydíj pénteki napján. Ekkor indult az előszon 2006-2022 BalÁdám 2006 LTD. Getty Images2022 Getty ImagesMark Thompson.

A következő évtől azonban többé-kevésbé állandó helyszínt biztosított a Formula-1-es Spanyol Nagydíj számára a jaramai pálya. Formula1-es versenyzőként először 1951-ben majd 1954-ben került rá sor a Circuit de Pedralbesen Barcelonában. Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki.

2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben. A silverstone-i gárda határozottan tagadja hogy illegális adatokhoz jutott hozzá a Red Bulltól és ezek alapján tudták megalkotni a Spanyol Nagydíjon bemutatott fejlesztéseiket. Rajtkocka lesz az övé a rajtnál.

Között rendeztek meg a spanyolországi Circuit de Catalunya. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Leclerc tarolt a szabadedzéseken Barcelonában az FP3-at is behúzta.


Pin Auf Rennsport


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Pin Su Forma 1 2016


Hires Wallpapers Pictures 2016 British F1 Gp F1 Fansite British F1 Wallpaper Pictures British


6 Most Worst Accidents In Pakistan Accidents In Pakistan Worst Road Accidents Compilation Youtube Car Crash Accident New Funny Videos


Pin On Forma 1


Pin On F1 Postcards From The Pits


A Kerites Alatt Atmaszo Menekult Roszke Tersegeben Exkluziz Kepriport Az Origon Foto Dudas Szabolcs Origo Http Bit Ly 1fhhzse


Silverstone Gran Bretana Formula 1 Racing Circuit Formula Racing


Ws Bath Collections Laguna Spa Wood Bathtub Modo Bath Wooden Bathtub Bathtub Design Wooden Bathroom


Q Baku 2016 予選 ヨーロッパ コメント


Monaco 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Street View Scenes Monaco


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Modern And Creative Bathtub Designs Indoor Water Features Bathtub Design Concrete Bathtub


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Austria Austrian Ausztria Osztrak 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Formula 1 Toy Car Racing


Wolff 2007 Megmutatta Hogy Szukseg Van Csapatutasitasra Lab Coat Van Coat


Zaszlofelvonassal Es Tisztavattassal Kezdodtek Az Augusztus Huszadikai Esemenyek Foto Polyak Attila Origo Aug20 Augusztus20 Kossuthter Budapest Everyda

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel